Seleccionar página

DIVENDRES 19 DE JULIOL

Eloi Duran

Escenari Església · 20:00 h

Eloi Duran demostra valentia en fusionar audaçment estils com el pop, l’electrònica i la música urbana, integrant-los amb la vulnerabilitat i la intimitat de les seves lletres. Després de conquerir els concursos Sona9 i Portautors el 2023, l’artista preestrena amb entusiasme el seu àlbum de debut, titulat “El Bon Nen”, abans que surti publicat a la tardor. Amb una gira d’estiu que ha titulat “HA FLORIT TOUR”, Eloi Duran combina alguns dels colors del nou disc amb discografia anterior i moltes sorpreses. Acompanyat pel seu soci musical Pau Vinyals, prometen un directe enèrgic per curar el cor a base d’electrònica, moviment i sensibilitat.

Guineu

Escenari Església · 21:00 h

La compositora i cantant de Terrassa Aida Giménez s’amaga darrere Guineu, el seu particular projecte musical d’indie pop en català amb actitud riot girl, que barreja melodies fines i tendència trashy per donar forma al que podem etiquetar com #cuquitrash i que beu del punk dels 80s, la new wave dels 90s i arrossega tendències pop dels 2000.

Remei de Ca la Fresca

Escenari Església · 22:30 h

Amb un discurs feréstec, alhora esmolat i poètic, Remei de Ca la Fresca desafia tota frontera estilística i disparen al mort i a qui el vetlla. Se’n riuen del que diran, defugen tot eufemisme, posen en dubte els discursos oficials i assenyalen culpables amb ànim de lucre.