DISSABTE 16 DE JULIOL

IRIS DECO

20:00 h · ESCENARI DEL POU · ACCÉS LLIURE

Golden és el primer disc d’Iris Deco i la veritat és que no podria haver portat un títol més adequat. Iris Deco rellueix en totes les direccions, fent gala d’un estil totalment propi entre el Soul i el R&B. Les vuit cançons que conformen Golden es van succeint l’una després de l’altre, a un ritme lent I suggeridor. Des de la seva calidesa Iris Deco dóna veu a tots els seus pensaments.

Per la producció de Golden, Iris Deco ha comptat amb Ferran Palau i amb b1n0, que ha acabat d’arrodonir una proposta que resulta reveladora. Un disc que arriba en el moment just, ni més d’hora ni més tard. Un disc que talla la respiració.

CARLOTA FLÂNEUR

21:00 h · ESCENARI ESGLÉSIA · ACCÉS LLIURE

Fa una mica menys de dos anys, Carlota Flâneur irrompia en l’escena musical amb Brains, un primer EP en el qual mostrava el seu pop tendre i colorit.

Amb el seu nou treball Uncertainty explora tots els angles i els colors del pop, oferint-nos un resultat extraordinari i brillant. Un univers de fantasia on habiten totes les dimensions de Carlota Flàneur.

Una personalitat única, reconeixible, que deixa clar que la seva capacitat per crear cançons rodones és infinita.

Sigueu benvingudes a l’univers Flâneur.

INSPIRA

22:00 h · ESCENARI DEL POU · ACCÉS LLIURE

Amb 15 anys de trajectòria, Inspira és tot un grup de culte de l’escena barcelonina, amb el carismàtic Jordi Lanuza al capdavant. “Acaba i comença” és el seu nou disc, que arriba després d’un parèntesi de cinc anys.

Musicalment, “Acaba i comença” combina magistralment subtilesa i èpica, moments de calma amb clímaxs àlgids, sempre amb la veu càlida i propera de Jordi Lanuza com a guia. S’acompanya de tres membres de llarg recorregut de la banda: Dario Vuelta (baix), Xavi Molero (bateria) i Fer Acosta (cors), que van enregistrar el disc tocant tots junts a la Casa Murada amb la producció de Pau Vallvé.

En aquests 15 anys de trajectòria, Inspira ha publicat cinc discos. Un llegat ric que els situa com a una de les bandes clau de l’escena catalana d’aquest mil·lenni.

CHAQUETA DE CHÁNDAL

23:00 h · ESCENARI ESGLÉSIA · ACCÉS LLIURE

Chaqueta de Chándal tornen el 2022 amb un nou àlbum, amb un títol apte per penjar pancartes: “Futuro, tú antes molabas”.

Tot i que aquest disc té cançons més pop i melodies més amables, aquest disc vol transmetre mal rotllo, i ho fa!

Perquè aquest disc es preocupa per l’individualisme exacerbat d’avui en dia, per la nova dictadura dels sentiments, pel jo com un objecte de consum més, per la hiperventilació a les xarxes socials, per la perillosa addicció a la discòrdia, per l’aniquilació del que és comú enfront del que és divers…

En resum, aquell futur que molava, ja és un simple somni. Pura nostàlgia.

Chaqueta de Chándal estan enfadades, però canalitzen l’enuig a la seva manera: amb sorna, amb la ironia com a salconduit, potser com a protecció. El seu objectiu continua sent fer ballar, cantar fort i compartir la profunda queixa de la manera més horitzontal possible: rient-nos una mica.

Chaqueta de Chándal són Guillem Caballero (veu, teclats i sintes), Natalia Brovedanni (veu i guitarra) i Alfonso Méndez (bateria i cors).