Seleccionar página

DISSABTE 15 DE JULIOL

GABRIEL KAZZ 

20:00 h. Casal La Violeta. Accés lliure fins a completar aforament.

La música de Gabriel Kazz és transparent com el vidre, no amaga absolutament res; el seu estil és el de la cançó folk intimista, tocada amb una guitarra acústica i acompanyada de melodies somiadores, Gabriel Kazz sap donar un aire profund als seus acords, i quan canta sembla que ho faci a l’oïda, com si només ho fes per a tu i no hi hagués res més al món.

Cantautor català amb arrels canadenques. Aquest 2023 ha vist el llançament del seu disc de debut. Titulat Lonely Fire, gravat entre Barcelona i Londres juntament amb el productor/enginyer Fran Paredes i amb la col·laboració de Boris Sass (UK)

Diverses de les cançons que en formen part seran dins la banda sonora de la nova temporada de la sèrie CITES (TV3 i Amazon Prime). A més a més, serà el debut a la pantalla de Kazz, ja que hi fa el paper de músic de carrer en un dels capítols. 

SELVA NUA 

21:00 h. Escenari Església. Accés lliure.

Sonoritat pop amb influències soul i picades d’ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Aquests són els elements que caracteritzen el so de Selva Nua, banda lleidatana que debuta amb el seu disc “Momentani”. Una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical. Selva Nua són Joana Jové i Adrià Garcia, acompanyats en directe per Guillem Felis i Genís Bagés. 

VALENTINA & THE ELECTRIC POST 

21:45 h. Casal La Violeta. Accés lliure fins a completar aforament.

Valentina & The Electric Post és un duo de pop electrònic format per la cantant italiana Valentina Risi i Ildefons Alonso (electrònica i sintetitzadors).

Ens presenten les seves noves cançons amb reminiscències de glam rock y música dels 80s. Una nova etapa en el seu viatge musical on ens parlen de Kate, Marina, Mary i altres dones, que són els seus alter ego. Ho fan de manera apasionada i sanadora, amb un enfoc nou, original i molt emocional. 

CHICO JORGE 

22:15 h. Escenari Església. Accés lliure.

Jordi Bastida, conegut guitarrista de Carles Sadness, Els Pets o Trau, continua donant forma al nou capítol de la seva carrera com a Chico Jorge després de publicar a l’estiu del 2021 el seu primer EP. Chico Jorge és un relat personal sobre la caiguda i l’auge, planer i modest, que, en clau d’un indiepop amb gustera pel noise, que ha estat inspirat per referències estilístiques com Deerhunter o Wilco.

A la primavera del 2022, poc abans de participar al festival gal·lès FOCUS Wales, va presentar ‘Blanco’, una peça amb influències de Blur i Eels que ens incita a portar a la vida real la nostra versió més onírica i empoderada: un altre single de transició entre el seu EP de debut i el que serà el seu primer àlbum. 

AINA PALMER 

23:30 h. Escenari Església. Accés lliure.

Aina Palmer és un grup de música valencià que toca folk electrònic, punk, trap, pop i techno. Format per Aina Monferrer i Jordi Palau, el grup és conegut per la seva originalitat, l’expressivitat de la seva música i la seva visió única, que combina influències internacionals amb l’expressió local valenciana.

Palmer va nàixer en 2020, just abans del confinament, amb el seu primer concert i el seu primer disc, Psicopompa. Des de llavors, han publicat dos LP, un EP i diversos singles, i han realitzat mig centenar de concerts. També han destacat per la seva participació en vídeos experimentals, tallers i xarrades.

El seu disc Solatge, llançat el 2022, és una obra especial que dialoga sobre la tradició, buscant expressar-se cap a fora. Derelicte, el seu darrer treball, és un reflex d’un moment de vulnerabilitat, desorientació i dol, i recupera el so de la Ruta del Bakalao, portant-lo a la producció electrònica actual.