DIJOUS 15 DE JULIOL

EL MERCAT ES MOU. CONCERTS AMB SEGELL MMVV A L’ALTACÚSTIC 2021

Tenint en compte la reducció de programació durant els quatre dies del MMVV, enguany hem aconseguit que l’Altacústic vulgui acollir 2 concerts amb Segell MMVV. L’Altacústic incloura una jornada amb els concerts de Joana Serrat i Daniel Lumbreras que obrirà l’edició 2021 del festival el dia 15 de juliol.

L’Altacústic farà doncs d’anfitrió del MMVV i se n’enregistrarà l’actuació dels artistes seleccionats per tal de poder transmetre-la pels canals del MMVV durant els dies de celebració de l’edició del Mercat.

També es convocaran a programadors susceptibles de contractar els espectacles que portin el Segell MMVV i les accions necessàries per tal d’afavorir i potenciar la reactivació de concerts i festivals al territori.

JOANA SERRAT & The Great Canyoners

19:30 h · ESCENARI DEL POU

La cantautora Joana Serrat retorna amb Hardcore from the heart, el cinquè àlbum de la seva discografia.
El disc ha estat produït pel guanyador d’un Grammy Ted Young (Kurt Vile, Sonic Youth) i enregistrat a Denton (Texas) amb els músics Joey McClellan (Midlake, Rufus Wainwright), Aaron McClellan (Josh T. Pearson, John Grant), McKenzie Smith (St. Vincent, Sharon Van Etten) i el teclista Jesse Chandler (Mercury Rev).

El resultat final és un disc commovedor i fins i tot dolorós, que atrapa l’oient de principi a fi i el condueix a través d’un viatge expiatori. Un treball que creix en cada nova escolta, descobrint nous matisos i mostrant la millor interpretació vocal de Serrat fins al moment, alhora que representa el cim literari de l’artista des del seu debut.

Joana Serrat, veu, guitarra acústica

The Great Canyoners:
Vidal Soler, guitarra elèctrica, segones veus
Bernat Sànchez, guitarra elèctrica, teclat, segones veus
Joan Comaposada, baix
Toni Serrat, bateria

DANIEL LUMBRERAS

21:30 h · ESCENARI DEL POU

“La música de Daniel Lumbreras és difícil de classificar, té tints de música africana, celta, brasilera o fins i tot dels cants sufís o de la música raï. Però la base no deixa de ser un pop folk de caire occidental, ric en matisos i molt líric. Amb la gran particularitat afegida de que canta improvisant fonemes.

Prenent-se la veu com un instrument més i centrant tota la expressivitat en la musicalitat del so. Aquí radica la universalitat de la seva proposta i la vocació per traspassar fronteres. No canta en cap idioma però tothom el pot entendre.

Enguany, ens presenta el seu tercer disc “Cinematic” (Hidden Track Records), gravat durant el confinament i inspirat en totes les pel·lícules que Daniel va veure durants tots aquells mesos. Un disc lluminós i ple d’imaginaris, un viatge cinematogràfic. Musicalment, “Cinematic” es caracteritza pels jocs de veus i arranjaments corals, d’aquí la necessitat d’ampliar la formació a un quartet a 4 veus, totalment inèdit, per tal de portar al directe tota la riquesa de matisos i harmonies. L’acompanyen a l’escenari Marta Ortega, Mariona Fernàndez i Glòria Fernàndez.”

Daniel Lumbreras: veu i guitarres Marta Ortega: veu
Mariona Fernàndez: veu
Glòria Fernàndez: veu